App Store Google Play Facebook
977.44.30.06 - 678.72.01.55
Instal·lacions
Partides obertes
No hi ha registres Veure més
Facebook
e-LLICÈNCIA del Tennis Català
Últims esdeveniments
No hi ha registres Veure més
Últimes notícies
Pàdel Club Tennis Tortosa
09/11/2017

El passat cap de setmana es va disputar la darrera jornada de la Lliga de la Federació Catalana de Pàdel. Una última jornada molt emocionant ja que tot i estar matemàticament clars el primer i segon lloc, feia falta definir els descens i permanencies on el nostre Club depenia d'ell mateix però havia un emocionant empat a 20 punts entre 4 equips i un d'aquests seria el que acompanyaria al Euro Sport a tercera divisió.

El nostre equip es va desplaçar a les instal·lacions del Pàdel Reus, rival directe en aquesta pugna per la salvació. La tarda va començar amb bon peu ja que mínim s'havien d'aconseguir 2 victories de les 3 en joc i el primer punt va caure cap Tortosa, on la parella formada per Alex Checa i Oriol Nadal van guanyar per un 7/5 6/1 a Marc Balsells i Roger Dominguez. El segon partit en finalitzar el va guanyar l'equip de Reus on Javier Gauna i Arnaldo David Ponce es desfeien per 6/1 7/6 de Paco Alguero i Xavi Forés. Per tant, tot es decidia al tercer i últim partit on Jordi Vazquez i Leandre Aymerich ens van portar a la victoria per un ajustat 6/3 5/7 6/2 davant de Nando Blanch i Mauro Lafuente.

Finalment, i concluida tota la jornada el Club Tennis Tortosa ha quedat 6é de Segona Categoria. 

Enhorabona a tot l'equip! jugadors, capitans, afició, etc. moltes gràcies a tots els que ho feu possible.

 

 

Veure contingut complet
Veure més

Instal·lacions

PISTES DE TENNIS

7 pistes de tennis, quatre de les pistes de terra batuda i tres pistes de greenset (superfície ràpida).

PISTES DE PÀDEL

7 pistes de pàdel, dos de les pistes de pàdel són de mur i les altres cinc de vidre.

GIMNÀS

Disposem d'un gimnàs en el qual hi ha dos sales una per realitzar exercicis cardiovasculars i l'altra per a exercicis de musculació. El Gimnàs disposa d'una vista espectacular que farà que estiguis al mig de la natura.

SALÓ SOCIAL

Saló social amb una TV amb pantalla plasma 62 polzades amb canal +, espai de lectura (premsa diària), espai de jocs de taula (dòmino, bridge...); I també hi ha servei de bar.

PISCINA

Piscina (temporada d'estiu), 25 m. de llargada 12m. d'amplada. Està dinamitzada amb activitats dirigides, classes de natació, aquagym, i també per a l'ús de tots els socis/es (per nedar, refrescar-se...).

BILLARS

Disposem de 3 billars, dos dels quals són de "a tres bandes".

SAUNA

Sauna completament equipada.

VESTUARIS

Vestuaris totalment equipats.

SALA TENNIS TAULA

El club disposa d'una sala exclusiva per al ús del tennis taula, dotada d'una taula professional.