XXVIII TORNEIG de TENNIS CIUTAT DE TORTOSA 2023

DADES

XXVIII TORNEIG DE TENNIS CIUTAT DE TORTOSA 2023
- Data inici: 26/08/2023 - Data fi: 01/09/2023
Accedir

TORNA EL CLÀSSIC PER EXCEL·LÈNCIA DEL CLUB TENNIS TORTOSA!!!


INSCRIPCIÓ:  20 €  (Welcome Pack + beguda + entrepà)

 

Després de molts any sense organitzar-se, per fi torna el XXVIII Torneig de Tennis de la Ciutat de Tortosa, els usuaris del club així com molts tortosins i tortosines, amants del tennis, coneixen molt be aquest Torneig anual, que es feia any rere any des de fa molts anys i ara torna amb molta força!!!

Reactivem el club!!! Ens ho passarem molt bé durant els dies de Festes de la Cinta que durarà aquest torneig clàssic, elegant i distingit, amb els que molts vàrem créixer.

Animem a participar a tots els tortosins i tortosines, així com molts de socis del club hi seran partícips.

No patiu ni pel nivel, ni per la forma física, seran uns dies per a disfrutar del joc, de l'ambient, de les festes a l'aire lliure i rodejats d'un entorn immillorable, així com per passar una bona estona amb els participants, i gaudir del BON TENNIS que ens oferiran alguns dels alumnes més destacats de la nostra Escola de Tennis Tortosa.

Us animem a participar, no posis excuses i apuntat!!!! No t'arrepentiras!!!

US ESPEREM impacientment a tots, famílies!!!

Recordeu que per la web podeu fer la PREINSCRIPCIÓ, per la inscripció definitiva no es formalitzarà fins que no hagueu realitzat el pagament a les nostres instal·lacions (targeta crèdit, efectiu).

GRAN SLAM PÀDEL - CINTA 2023

DADES

GRAN SLAM PADEL CINTA '23 - MASC. I FEMENÍ
- Data inici: 25/08/2023 - Data fi: 01/09/2023
Accedir

GRAN SLAM PÀDEL  - CINTA 2023   (femení i masculí)


INSCRIPCIÓ:              25€ /persona.  (Camiseta tècnica + beguda)

Premis per a totes les categories, diners en efectiu, i molts de premis, que us encantaran!!!  (Aforo limitat per ordre d'inscripció).

JA EL TENIM AQUÍ!!!  Ara també masculí, que els xics ja ens ho demanàveu... i al Club pensem en tots!

Aprofiteu el bon temps per  disfrutar de la magnífica terrasseta-bar que hem montat , i algun tardeo o vermut electrònic que organitzarem per sorpresa algun matí i/o tarda del cap de setmana... musica, cervesa, vermut, variat, bocates,  esport , aire lliure, amics i sobretot bon ambient i companyia  (esteu atents, i seguiu-nos a Instagram @tennistortosa)

Us invitem a TOTS a participar-hi, ens ho passarem genial !!!  Porteu-vos lo club de fans de casa amb els pompons per animar-vos durant la partida!!!!  wink

Ja podeu fer les inscripcions web, i us contactaran els organitzadors per tal de quadrar les partides.

Indiqueu quina categoria/nivell sou a les observacions i ompliu totes les dades vostres i de la parella també, tot ben complert per mantindreus informats i poder contactar-vos (Nom, Cognoms, Data naixement, DNI, Telefon, e-mail,  de tots dos), recordeu dindicar a observacions quins horaris teniu disponibles per a organitzar les partides durant els dies del torneig. No us oblideu de indicar la talla de camiseta.

Tenim moquetes noves !!!!  laugh  Apunta't i veuras tots els canvis que estem fent poc a poc...

 Hi haurà  sorpreses...

SALUT  i  FORÇA al CLUB  !!!

INFORMACIÓ

La inscripció definitiva no es formalitzarà fins que no hagueu realitzat el pagament a les nostres instal·lacions (targeta crèdit, efectiu) a molt tardar el primer dia de partit que vingueu.

Hi haurà servei de barra al club tots els dies de les competicions.

TARDEO tots els dies a partir de les 19.00h. a la Terrassa del Club.

Data fi d'inscripcions:  22/08/2023 inclòs.

Els horaris dels partits se us informaran o bé es podran consultar a la web del club un cop es tinguin establerts. En cas que no us sigui possible la partida en l'horari establert, truqueu als organitzadors per a adaptar els horaris.

 

PATROCINADORS: 

CAMBRA ENERGIA - 

JUMARS - Botiga de Primeres marques roba dona i home al C/Sant Blai de Tortosa, amb assessorament d'imatge i atenció personalitzada.

PADELGEST - Empresa tortosina especialitzada en la creació integral de pistes de padel d'alta qualitat i exclusives, són dissenyadors, fabricants i instal·ladors.

PALOMO CONSULTORS - empresa de serveis professionals integrals d'empresa, assessoria , consultoria i recursos humans de petites i mitjanes empreses, donen un servei efectiu, proactiu i familiar, per a ajudar a crèixer i fortalèixer les empreses.

FARMÀCIA MONTSE RENAU - Farmàcia Tortosina de total confiança. (C/Cervantes)

ROYAL PADEL - pioneros y especialistas fabricantes de palas de Padel de alta gama en España, tienda online royalpadel.com

AJUNTAMENT DE TORTOSA - 

 

 

 

En cas que estiguis interessat en patrocinar o col·laborar amb els esdeveniments del club, posa't en contacte amb nosaltres al mail info@clubtennistortosa.cat  , estarem encantats d'atendre't i escoltar-te. Si per aquest no et dona temps, per als propers, que estem organitzant moltes coses per aquest estiu..... I venen novetats....