App Store Google Play Facebook
977.44.30.06 - 678.72.01.55
Partides obertes
No hi ha registres Veure més
Facebook
e-LLICÈNCIA del Tennis Català
Últims esdeveniments
No hi ha registres Veure més
Últimes notícies
Pàdel Club Tennis Tortosa
09/11/2017

El passat cap de setmana es va disputar la darrera jornada de la Lliga de la Federació Catalana de Pàdel. Una última jornada molt emocionant ja que tot i estar matemàticament clars el primer i segon lloc, feia falta definir els descens i permanencies on el nostre Club depenia d'ell mateix però havia un emocionant empat a 20 punts entre 4 equips i un d'aquests seria el que acompanyaria al Euro Sport a tercera divisió.

El nostre equip es va desplaçar a les instal·lacions del Pàdel Reus, rival directe en aquesta pugna per la salvació. La tarda va començar amb bon peu ja que mínim s'havien d'aconseguir 2 victories de les 3 en joc i el primer punt va caure cap Tortosa, on la parella formada per Alex Checa i Oriol Nadal van guanyar per un 7/5 6/1 a Marc Balsells i Roger Dominguez. El segon partit en finalitzar el va guanyar l'equip de Reus on Javier Gauna i Arnaldo David Ponce es desfeien per 6/1 7/6 de Paco Alguero i Xavi Forés. Per tant, tot es decidia al tercer i últim partit on Jordi Vazquez i Leandre Aymerich ens van portar a la victoria per un ajustat 6/3 5/7 6/2 davant de Nando Blanch i Mauro Lafuente.

Finalment, i concluida tota la jornada el Club Tennis Tortosa ha quedat 6é de Segona Categoria. 

Enhorabona a tot l'equip! jugadors, capitans, afició, etc. moltes gràcies a tots els que ho feu possible.

 

 

Veure contingut complet
Veure més

Escola de pàdel

 

Funcionament

 • Les classes de pàdel valdràn 6€ més per als no socis.
 • Els preus de l'escola són mensuals i el nombre de dies setmanals.
 • Els preus de les classes particulars són per dia i persona. 
 • El nivell de l'escola de pàdel, l'assignarà el monitor conjuntament amb l'alumne.
 • Les classes tindran una duració de 80 minuts.
 • Per a realitzar la reserva d'una classe, heu de trucar al telèfon del club 977 44 30 06.

 

Reglament

 • Quan es realitzi qualsevol classe de pàdel/tennis no es cobrarà la quota de pista.
 • A les classes per grups o particulars només es pagaran les classes que hagis practicat.
 • Quan formis part de l'escola la quota serà mensual. Dintre el format d'escola sols es podrà recuperar una classe, sempre i quan aquesta no s’hagi pogut realitzar per dificultats meteorològiques.
 • Si a les classes grupals un dels jugadors/es no assisteix, i no hagi avisat prèviament, se li cobrarà l'hora, i els companys/es mantindran el mateix preu.
 • Si a les classes grupals un dels jugadors/es no assisteix, però avisa amb un temps prudencial, l'entrenador o el personal del club haurà d'avisar a la resta dels membres del grup per veure si segueixen endavant amb la classe. Si la classe es realitza, es modificarà el preu, adequant-lo al nou nombre d'alumnes que rebin la classe.