App Store Google Play Facebook
977.44.30.06 - 678.72.01.55
Notícies

Notícies

Pàdel Club Tennis Tortosa
09/11/2017

El passat cap de setmana es va disputar la darrera jornada de la Lliga de la Federació Catalana de Pàdel. Una última jornada molt emocionant ja que tot i estar matemàticament clars el primer i segon lloc, feia falta definir els descens i permanencies on el nostre Club depenia d'ell mateix però havia un emocionant empat a 20 punts entre 4 equips i un d'aquests seria el que acompanyaria al Euro Sport a tercera divisió.

El nostre equip es va desplaçar a les instal·lacions del Pàdel Reus, rival directe en aquesta pugna per la salvació. La tarda va començar amb bon peu ja que mínim s'havien d'aconseguir 2 victories de les 3 en joc i el primer punt va caure cap Tortosa, on la parella formada per Alex Checa i Oriol Nadal van guanyar per un 7/5 6/1 a Marc Balsells i Roger Dominguez. El segon partit en finalitzar el va guanyar l'equip de Reus on Javier Gauna i Arnaldo David Ponce es desfeien per 6/1 7/6 de Paco Alguero i Xavi Forés. Per tant, tot es decidia al tercer i últim partit on Jordi Vazquez i Leandre Aymerich ens van portar a la victoria per un ajustat 6/3 5/7 6/2 davant de Nando Blanch i Mauro Lafuente.

Finalment, i concluida tota la jornada el Club Tennis Tortosa ha quedat 6é de Segona Categoria. 

Enhorabona a tot l'equip! jugadors, capitans, afició, etc. moltes gràcies a tots els que ho feu possible.

 

 

Veure contingut complet
Pàdel Club Tennis Tortosa
22/03/2016

Aquest cap de setmana el Club Tennis Tortosa ha presentat els cinc equips de pàdel que competeixen a les sèries nacionals a més de l'entrega dels nous equipaments. Tot i el mal temps, membres i curiosos que es van apropar a les instal·lacions del club a Tortosa van participar d'unes jornades de pàdel, l'esport de moda a les nostres terres.

Des de la nova junta del Club Tennis Tortosa, elegida a finals de l'any passat, es vol potenciar el caràcter social de l'entitat i obrir les instal·lacions del club a tots els ciutadans. L'objectiu del Tennis Tortosa és també buscar nous socis i animar a la gent a practicar tant el tennis com el pàdel així com als més menuts de cara a ampliar l'esport base.

Durant el dissabte també es van celebrar les semifinals del campionat provincial aleví de tennis. El mal temps va obligar a suspendre una de les semifinals i la final el diumenge.

La semifinal que queda pendent, i també la final del campionat aleví se celebrarà el pròxim dissabte 2 d'abril a partir de les 10 del matí.

Des del Club Tennis Tortosa volem agrair la participació de tots els assistents a aquest event tot i que la climatologia no ens va acompanya, també volem destacar la col·laboració de Markamotor Tortosa i Canal 21 amb aquest esdeveniment, i com no, a tot l'equip humà que ho fa possible.

Us deixem algunes de les imatges del making of.

 

 

 

 

 

 

 

Veure contingut complet
Junta Directiva Club Tennis Tortosa
26/02/2016

Avui compartim portada als Esports del Setmanari l'Ebre.

Joan Castellà, amb un nou equip directiu, agafa el relleu a la presidència del Club Tennis Tortosa.

Veure contingut complet
«  1  »