El Club de Tennis Tortosa consolida el seu futur després d'arribar a un acord amb l'empresa Sergi Andreu Investments
22/12/2022

Tortosa a, 21 de desembre de 2022. L'assemblea de socis del Club Tennis Tortosa ha aprovat la proposta presentada per la junta directiva de vendre els terrenys i les instal·lacions de l'entitat a l'empresa Sergi Andreu Investments, garantint així la seva continuïtat i consolidar el seu futur. Els greus problemes econòmics que va assumir l'actual junta directiva, elegida el passat mes de juny, obligava a una acció ràpida per impedir l'embargament dels actius del club i assentar les bases de futur per una entitat que l'any 2023 complirà el seu 80è aniversari.

Com explica Francesc Minguell, president del Tennis Tortosa, la supervivència del club passava per una acció ràpida: "després d'haver presentat diferents propostes als socis, l'assemblea va acabar escollint una fórmula que permetrà resoldre tots els conflictes econòmics que recauen sobre el club. D'una part per poder complir d'una manera immediata amb tots els creditors, evitant així un embargament, però a la vegada garantint una acció directa en la millora de les instal·lacions, a més de crear les bases adequades per afrontar el futur amb total garanties socials i esportives". MInguell reconeix que les negociacions s'han hagut de fer d'una forma ràpida per les obligacions que existien,  i amb molta discreció, però no per això s'han fet a la lleugera, "enteníem que l'operació era d'una gran envergadura, i molt necessària. És lògic que amb els anys són molts els sentiments que acaben aflorant per part dels socis, d'una o altra manera, i teníem una gran responsabilitat, però pensem que s'ha trobat una solució molt adequada per continuar mantenint a Tortosa, i a les Terres de l'Ebre, unes instal·lacions i una activitat de primer nivell de tennis i de pàdel, i ara amb moltes possibilitats de creixement".

L'acord amb el grup inversor permetrà mantenir la raó social de l'entitat a les instal·lacions de la carretera la Simpàtica i poder establir estratègies conjuntes amb els nous propietaris de cara  a la promoció i  foment del tennis i del pàdel.

 

LA  JUNTA DIRECTIVA.

« Volver