App Store Google Play Facebook
977.44.30.06 - 678.72.01.55
Partides obertes
No hi ha registres Veure més
Facebook
e-LLICÈNCIA del Tennis Català
Últims esdeveniments
No hi ha registres Veure més
Últimes notícies
Pàdel Club Tennis Tortosa
09/11/2017

El passat cap de setmana es va disputar la darrera jornada de la Lliga de la Federació Catalana de Pàdel. Una última jornada molt emocionant ja que tot i estar matemàticament clars el primer i segon lloc, feia falta definir els descens i permanencies on el nostre Club depenia d'ell mateix però havia un emocionant empat a 20 punts entre 4 equips i un d'aquests seria el que acompanyaria al Euro Sport a tercera divisió.

El nostre equip es va desplaçar a les instal·lacions del Pàdel Reus, rival directe en aquesta pugna per la salvació. La tarda va començar amb bon peu ja que mínim s'havien d'aconseguir 2 victories de les 3 en joc i el primer punt va caure cap Tortosa, on la parella formada per Alex Checa i Oriol Nadal van guanyar per un 7/5 6/1 a Marc Balsells i Roger Dominguez. El segon partit en finalitzar el va guanyar l'equip de Reus on Javier Gauna i Arnaldo David Ponce es desfeien per 6/1 7/6 de Paco Alguero i Xavi Forés. Per tant, tot es decidia al tercer i últim partit on Jordi Vazquez i Leandre Aymerich ens van portar a la victoria per un ajustat 6/3 5/7 6/2 davant de Nando Blanch i Mauro Lafuente.

Finalment, i concluida tota la jornada el Club Tennis Tortosa ha quedat 6é de Segona Categoria. 

Enhorabona a tot l'equip! jugadors, capitans, afició, etc. moltes gràcies a tots els que ho feu possible.

 

 

Veure contingut complet
Veure més

Activitats dirigides

STEP

Treball cardiovascular amb suport musical, on combinen passos i coreografies amb una plataforma estable de poca altura

AERÒBIC

Passos senzills i coreografiats amb ritme, amb un entrenament físic i cardio.

G.A.C

Treball de tonificació muscular localitzat on només es treballa la part central del cos, format per exercicis d'abdominals, glutis i cames.

PILATES

És un mètode on es treballen diverses disciplines ioga, gimnàstica, stretching, etc.; on es centren els exercicis musculars en la ment i s'aconsegueix una correcció postural del cos.

TONIFICACIÓ

Consta de treballar totes les parts del cos amb exercicis molt bàsics i senzills amb poc pes i buscant un treball on s'impliquin tots els grups musculars.

BODY PUMP

Treball de la força muscular mitjançant exercicis amb barres, discs i manuelles tot portant el ritme de la música.

Horaris