App Store Google Play Facebook
977.44.30.06 - 678.72.01.55
El Club Tennis Tortosa presenta els nous equips de pàdel
Pàdel Club Tennis Tortosa
22/03/2016

Aquest cap de setmana el Club Tennis Tortosa ha presentat els cinc equips de pàdel que competeixen a les sèries nacionals a més de l'entrega dels nous equipaments. Tot i el mal temps, membres i curiosos que es van apropar a les instal·lacions del club a Tortosa van participar d'unes jornades de pàdel, l'esport de moda a les nostres terres.

Des de la nova junta del Club Tennis Tortosa, elegida a finals de l'any passat, es vol potenciar el caràcter social de l'entitat i obrir les instal·lacions del club a tots els ciutadans. L'objectiu del Tennis Tortosa és també buscar nous socis i animar a la gent a practicar tant el tennis com el pàdel així com als més menuts de cara a ampliar l'esport base.

Durant el dissabte també es van celebrar les semifinals del campionat provincial aleví de tennis. El mal temps va obligar a suspendre una de les semifinals i la final el diumenge.

La semifinal que queda pendent, i també la final del campionat aleví se celebrarà el pròxim dissabte 2 d'abril a partir de les 10 del matí.

Des del Club Tennis Tortosa volem agrair la participació de tots els assistents a aquest event tot i que la climatologia no ens va acompanya, també volem destacar la col·laboració de Markamotor Tortosa i Canal 21 amb aquest esdeveniment, i com no, a tot l'equip humà que ho fa possible.

Us deixem algunes de les imatges del making of.

 

 

 

 

 

 

 

« Tornar